Μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα

 

Η Royalty Free Music Greece είναι μία εταιρία παροχής  υπηρεσιών μουσικής επένδυσης επαγγελματικών χώρων, που ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση μουσικών έργων ανεξάρτητων καλλιτεχνών, που δεν έχουν οποιαδήποτε μορφή δέσμευσης με Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

Παρέχει μουσική υψηλού επιπέδου και ποιότητας ήχου, μέσω διαδικτυακής ακρόασης και συνοδεύει τις υπηρεσίες της με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για Νόμιμη Αδειοδότηση Δημόσιας Εκτέλεσης.

Τα έγγραφα βασίζονται στην πρόσφατη Νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους Ν2121/93, ΕΓΚ ΟΠΙ 16641/5.2011 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μουσική αναμεταδίδεται διαδικτυακά μέσω 60 διαφορετικών διαδικτυακών συνδέσμων ακρόασης και μπορεί να καλύψει μουσικά την πλειοψηφία των επαγγελματικών χώρων, από ένα μικρό καφέ μέχρι ένα μεγάλο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, που απαιτεί διαφορετική μουσική ανά χώρο και ανά περίοδο.

Music Demo : http://www.royaltyfree.gr/

 

 

 

Μουσική βιβλιοθήκη με 77 μουσικά κανάλια, με 480.000 τραγουδιών, από 38.000 καλλιτέχνες, από όλα τα είδη της μουσικής, χωρισμένα σε μουσικές κατηγορίες.

Συνολικά οι χώροι που καλύπτονται είναι καφετέριες, εστιατόρια, ξενοδοχεία, εμπορικά κέντρα και καταστήματα, γυμναστήρια, κομμωτήρια, supermarkets, ιατρικά κέντρα και γενικότερα χώροι αναμονής όπου συναθροίζονται καταναλωτές και απαιτείται μουσική υπόκρουση.


Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες να προβληθούν σε ένα πολύ μεγάλο κοινό που είναι τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, στα οποία είναι πολύ δύσκολο να διεισδύσει ένα νέος καλλιτέχνης.

Η ενιαία πλατφόρμα μουσικής, με τη σύγχρονη τεχνολογία, κάνει γρήγορα γνωστό ένα καλλιτέχνη όχι μόνο στα όρια της χώρας του αλλά και στο ευρύτερο παγκόσμιο κοινό.
Η υποστήριξη των νέων καλλιτεχνών ξεκινά από την αρχική ηχογράφηση και φθάνει μέχρι την προώθηση σε κοινωνικά δίκτυα και ΜΜΕ.

 

ΤΙ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ:

Στους χρήστες της μουσικής μας χορηγούμε :


1. Βεβαίωση Απαλλαγής CERTIFICATE από Πνευματικά και Συγγενικά Δικαιώματα δημόσιας εκτέλεσης.
2. Υπεύθυνη Δήλωση για υποβολή στον οικείο Δήμο για έκδοση ή ανανέωση αδείας Μουσικών Οργάνων (αν απαιτείται).
3. Τιμολόγιο Παροχής Υπηρεσιών για Νόμιμη Αναπαραγωγή Μουσικού Προγράμματος.
4. Επιστολή Ενημέρωσης ως προς τις διαδικασίες.
5. Δωρεάν τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη : 6944102995
6. Δωρεάν Νομική συμβουλευτική υποστήριξη έναντι οποιασδήποτε μη νόμιμης απαίτησης των ως άνω Ο.Σ.Δ. (αν αυτή προκύψει).

Τα 3 πρώτα έγγραφα, θα πρέπει να βρίσκονται προς επίδειξη σε κάθε ενδιαφερόμενο: Δήμος, Αστυνομία, ΑΕΠΙ, GEA, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Η πιστοποίηση ΝΟΜΙΜΗΣ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ γίνεται με την συνοδεία του αντίστοιχου ΤΠΥ.

 

ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΕΙ:

Τιμοκατάλογος 2016


Μουσική χωρίς πνευματικά δικαιώματα, από 120€ το χρόνο!
Η Μουσική αυτή σας απαλλάσσει από την καταβολή χρημάτων προς οποιαδήποτε εταιρία διαχείρισης πνευματικών ή συγγενικών δικαιωμάτων.

 

Πατήστε εδώ για να ανοίξετε την αίτηση για την υπηρεσία μας