ERGO Αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο αναμφισβήτητα αποτελεί αναγκαίο μέσο στην καθημερινή δραστηριότητά μας αλλά και εξίσου σημαντικό περιουσιακό στοιχείο, η απόκτηση του οποίου απαιτεί συχνά πολλές θυσίες.

Για την προστασία του αυτοκινήτου σας από κάθε κίνδυνο που σχετίζεται με αυτό, η ERGO δημιούργησε το πρόγραμμα “ERGO Αυτοκίνητο” με τέσσερα πρωτοποριακά ασφαλιστικά πακέτα, για να επιλέξετε αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ασφαλιστικές ανάγκες, ώστε να μπορείτε να «έχετε το κεφάλι σας ήσυχο».

 


 

Οφέλη

Το πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτων “ERGO Αυτοκίνητο” απευθύνεται στους ιδιοκτήτες των οχημάτων που επιθυμούν ουσιαστική προστασία του αυτοκινήτου τους, μέσα από ένα μεγάλο εύρος σύγχρονων παροχών. Διατίθεται στη βάση λειτουργίας τεσσάρων επιπέδων κάλυψης και σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον κατάλληλο συνδυασμό καλύψεων που προσεγγίζει καλύτερα τις ασφαλιστικές σας ανάγκες, με ιδιαίτερα προσιτό κόστος για όλους.

  • ERGO Αυτοκίνητο Smart
  • ERGO Αυτοκίνητο Prime
  • ERGO Αυτοκίνητο Ideal
  • ERGO Αυτοκίνητο Supreme

Εκπτώσεις ασφαλίστρων
α. Έκπτωση "Διάρκειας ασφαλιστηρίου".
Σε ασφαλιστήρια συμβόλαια με ετήσια διάρκεια ασφάλισης παρέχεται έκπτωση 8% επί του συνόλου των ασφαλίστρων, εκτός της Νομικής προστασίας και της Οδικής βοήθειας, ενώ σε αυτά με εξάμηνη διάρκεια ασφάλισης το ποσοστό της έκπτωσης ανέρχεται σε 5%.
β. Έκπτωση "Πολλαπλής ασφάλισης".
Σε αυτοκίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες διατηρούν ασφαλιστήριο συμβόλαιο Ζωής ή Περιουσίας για ασφάλιση Κατοικίας, Καταστήματος, Γραφείου ή Ιατρείου στην εταιρία μας, με ολικά ετήσια ασφάλιστρα που υπερβαίνουν τα 75,00 €, χορηγείται έκπτωση 15% επί του συνόλου των ασφαλίστρων, εκτός της Νομικής προστασίας και της Οδικής βοήθειας, με όριο το ποσό των 75,00 €.
γ. Έκπτωση "Ανήλικων τέκνων".
Παρέχεται σε οχήματα των οποίων ο ιδιοκτήτης είναι φυσικό πρόσωπο και όλα τα παιδιά της οικογένειάς του είναι ηλικίας μέχρι δέκα (10) ετών. Η έκπτωση αφορά αποκλειστικά τα Ε.Ι.Χ. και ανέρχεται σε 10% επί των ασφαλίστρων της Αστικής ευθύνης και των Ιδίων ζημιών.
δ. Έκπτωση "Οικογένειας".
Παρέχεται σε οχήματα οικογενειών των οποίων τα μέλη αναφέρονται στο ίδιο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή εκκαθαριστικό φορολογίας εισοδήματος και είναι ιδιοκτήτες τριών (3) τουλάχιστον οχημάτων, που ασφαλίζονται στην ERGO με οποιοδήποτε ασφαλιστήριο συμβόλαιο. Η έκπτωση, που ανέρχεται σε 10%, υπολογίζεται επί των καθαρών ασφαλίστρων Αστικής ευθύνης και Αστικής ευθύνης εργαλείου.

Για μια αναλυτική προσφορά ασφάλισης με τις καλύψεις, τα ανώτατα όρια καλύψεων, τις απαλλαγές, τις εκπτώσεις και το τελικό κόστος της επιλογής σας, απευθυνθείτε σε έναν από τους εξειδικευμένους συνεργάτες μας.

 

Συγκριτικός Πίνακας Καλύψεων

Για να επιλέξετε το πρόγραμμα που ταιριάζει καλύτερα στις ασφαλιστικές σας ανάγκες, πατήστε εδώ και θα μεταβείτε στον αναλυτικό πίνακα καλύψεων προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτου.

 

Ποινική Νομική Προστασία


Η Ποινική Νομική Προστασία σας εξασφαλίζει υπεράσπιση (απόκρουση ποινικών κατηγοριών) σε όλα τα ποινικά δικαστήρια (πταισματοδικεία, μονομελή και τριμελή πλημμελειοδικεία, εφετεία) σε περιπτώσεις τραυματισμού ή θανάτου από αμέλεια ή παραβάσεων του Κ.Ο.Κ.

 

Οφέλη

Τι πληρώνει :
• Aμοιβές δικηγόρου που επιλέγεται ελεύθερα για το χειρισμό της υπόθεσης, εφόσον κατοικεί στην έδρα του αρμόδιου δικαστηρίου.
• Δικαστικά έξοδα και τέλη
• Νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων, πραγματογνωμόνων
• Έξοδα πολιτικής αγωγής

 

Νομική προστασία Οχήματος & Οδηγού


Με τη Νομική Προστασία Οχήματος & Οδηγού έχετε : Νομική προστασία αποζημιώσεων, Νομική προστασία ποινικών υποθέσεων και Νομική προστασία ενοχικών συμβάσεων.

Τι πληρώνει :
• Aμοιβές δικηγόρου που επιλέγεται ελεύθερα για το χειρισμό της υπόθεσης, εφόσον κατοικεί στην έδρα του αρμόδιου δικαστηρίου.
• Δικαστικά έξοδα και τέλη
• Νόμιμες αποζημιώσεις μαρτύρων, πραγματογνωμόνων
• Έξοδα πολιτικής αγωγής
• Δικαστική δαπάνη αντιδίκου σε περίπτωση επιδίκασης εις βάρος του ασφαλισμένου
• Τα έξοδα εκτέλεσης των δικαστικών αποφάσεων

Σημείωση : Οι καλύψεις που παρουσιάζονται, παρέχονται σύμφωνα με τους γενικούς και ειδικούς όρους των συμβολαίων μας.

Λεπτομέρειες

Η D.A.S.-Hellas, η οποία λειτουργεί περισσότερα από 35 χρόνια στη χώρα μας, με τους εξειδικευμένους και έμπειρους συνεργάτες της σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, στέκεται δίπλα σε κάθε ασφαλισμένο της προκειμένου να ξεπεράσει τα οικονομικά εμπόδια και να προσεγγίσει σωστά τα θέματα δικαιοσύνης όταν χρειαστεί εξειδικευμένη και κυρίως ανεξάρτητη Νομική Προστασία.

Ποινική Νομική Προστασία
Ποιόν καλύπτει : Τον κύριο και το νόμιμο κάτοχο του ασφαλισμένου οχήματος, καθώς και όποιον νόμιμα το οδηγεί.
Πού καλύπτει : Εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Ασφαλιστικό Ποσό : 3.000 € ανά ασφαλιστική περίπτωση.

Νομική Προστασία Οχήματος & Οδηγού
Ποιόν καλύπτει : Τον κύριο ή τον νόμιμο κάτοχο του ασφαλισμένου οχήματος, καθώς και όποιον νόμιμα το οδηγεί ή επιβαίνει σε αυτό. Τον ασφαλισμένο προσωπικά, ακόμη και όταν οδηγεί ξένο, έστω και ανασφάλιστο στη D.A.S.-Hellas, όχημα.
Πού καλύπτει : Σε ολόκληρη την Ευρώπη και τις παραμεσόγειες χώρες.
Ασφαλιστικό Ποσό : 6.000 € ανά ασφαλιστική περίπτωση.

Οδική Βοήθεια


Με την Οδική Βοήθεια καλύπτεται ο κύριος ή νόμιμος κάτοχος του ασφαλισμένου οχήματος, ο εκάστοτε νόμιμος οδηγός του και όλοι οι επιβάτες κατά τη στιγμή της βλάβης ή του ατυχήματος, καθώς και ο νόμιμος εκπρόσωπος του κυρίου ή του νόμιμου κατόχου εφόσον είναι νομικό πρόσωπο.

 

Οφέλη

Τι καλύπτει :
- Την επιτόπια επισκευή του οχήματος, εφόσον είναι δυνατή.
- Την επαναφορά του οχήματος σε δημόσιο δρόμο, αν βρεθεί εκτός αυτού.
- Τη μεταφορά του οχήματος σε συνεργείο ή σε τόπο επιλογής του ασφαλισμένου.
- Τη φύλαξη του οχήματος.
- Τη μετακίνηση των επιβατών του ασφαλισμένου οχήματος.
- Την παροχή ενοικιαζόμενου οχήματος.
- Την παραμονή των ασφαλισμένων σε ξενοδοχείο.
- Τις υπηρεσίες επαγγελματία οδηγού.
- Την εξεύρεση ανταλλακτικών.
- Την παροχή βοήθειας σε περίπτωση απώλειας κλειδιών.
- Την παροχή βοήθειας σε περίπτωση έλλειψης καυσίμων.

Οι προϋποθέσεις κάλυψης και οι υποχρεώσεις των ασφαλισμένων, αναφέρονται αναλυτικά στους όρους οδικής βοήθειας της Mapfre Asistencia.

Σημείωση : Οι καλύψεις που παρουσιάζονται, παρέχονται σύμφωνα με τους γενικούς και ειδικούς όρους των συμβολαίων μας.

 

Λεπτομέρειες

Η Eurosos Assistance ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1994, ως 100% ιδιοκτήτρια εταιρία της MAPFRE ASISTENCIA, του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού ομίλου παροχής οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας, με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας. Το πελατολόγιο της εταιρίας στην Ελλάδα, περιλαμβάνει 95 εταιρείες (ασφαλιστικές, εισαγωγείς αυτοκινήτων και τράπεζες) παρέχοντας προσωπικές υπηρεσίες οι οποίες αντιστοιχούν σε έναν αριθμό 1.550.000 ασφαλισμένων / δικαιούχων. Το τεχνολογικά σύγχρονο Call Center της εταιρίας, 24ωρης λειτουργίας, εξυπηρέτησε κατά το προηγούμενο έτος περισσότερα από 180.000 περιστατικά, ενώ υποστηρίχθηκαν πάνω απο 1.000.000 κλήσεις.

Παγκοσμίως η MAPFRE ASISTENCIA υποστηρίζει 85 εκατομμύρια συνδρομητών.

Οχήματα που καλύπτονται :
E.I.X. μη ενοικιαζόμενα και Φ.Ι.Χ. εφόσον έχουν μεικτό βάρος μέχρι και 3.500 kgr, ύψος έως και 3 μέτρα, μεταξόνιο μέχρι και 3,60 μέτρα, δεν φέρουν στον πίσω άξονά τους διπλούς τροχούς και έχουν ηλικία μικρότερη των δεκαπέντε (15) ετών.

Καλύπτονται επίσης Μοτοσικλέτες άνω των 250 cc και με ηλικία μικρότερη των δεκαπέντε (15) ετών.

Πού ισχύει η κάλυψη : Σε ολόκληρη την Ευρώπη (εκτός από την Αλβανία) και τις παραμεσόγειες χώρες.

Το κέντρο οδικής βοήθειας της Mapfre Asistencia λειτουργεί ολόκληρο το 24ωρο, επί 365 ημέρες το χρόνο και τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι τα παρακάτω :

- 801 11 99000 από σταθερό τηλέφωνο.
- 210 6504022 από κινητό τηλέφωνο ή από το εξωτερικό.

 

Φροντίδα Ατυχήματος


Με την φροντίδα ατυχήματος καλύπτουμε τον κύριο ή νόμιμο κάτοχο του ασφαλισμένου οχήματος, τον εκάστοτε νόμιμο οδηγό του, καθώς και τους νόμιμους εκπροσώπους του κυρίου ή του νόμιμου κατόχου εφόσον είναι νομικά πρόσωπα, όπως ορίζονται στους σχετικούς όρους ασφάλισης, σε κάθε περίπτωση τροχαίου ή άλλου ατυχήματος που καλύπτεται από το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από το εάν ευθύνεται ο ασφαλισμένος ή όχι

 

Οφέλη

Πως καλύπτει :
1. Με την αποστολή συνεργάτη στον τόπο του ατυχήματος για :
- Επιτόπια συμπλήρωση του εντύπου "Δήλωση ατυχήματος".
- Βοήθεια συμπλήρωσης του Ευρωπαϊκού έντυπου δήλωσης ατυχήματος (φιλική δήλωση τροχαίου ατυχήματος).
- Λήψη φωτογραφιών των οχημάτων και του τόπου του ατυχήματος.
2. Καλώντας την τροχαία ή ασθενοφόρο εφόσον υπάρχει τραυματισμός.
3. Δίνοντας, τηλεφωνικώς, ιατρικές και νομικές συμβουλές, σχετικές με το ατύχημα.

Σημείωση : Οι καλύψεις που παρουσιάζονται, παρέχονται σύμφωνα με τους γενικούς και ειδικούς όρους των συμβολαίων μας.

 

Λεπτομέρειες

Η Eurosos Assistance ξεκίνησε τη λειτουργία της στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 1994, ως 100% ιδιοκτήτρια εταιρία της MAPFRE ASISTENCIA, του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού ομίλου παροχής οδικής και ταξιδιωτικής βοήθειας, με έδρα τη Μαδρίτη της Ισπανίας. Το πελατολόγιο της εταιρίας στην Ελλάδα περιλαμβάνει 95 εταιρείες (ασφαλιστικές, εισαγωγείς αυτοκινήτων και τράπεζες) παρέχοντας προσωπικές υπηρεσίες, οι οποίες αντιστοιχούν σε έναν αριθμό 1.550.000 ασφαλισμένων / δικαιούχων. Το τεχνολογικά σύγχρονο Call Center της εταιρίας, 24ωρης λειτουργίας, εξυπηρέτησε κατά το προηγούμενο έτος περισσότερα από 180.000 περιστατικά, ενώ υποστηρίχθηκαν πάνω απο 1.000.000 κλήσεις.

Παγκοσμίως η MAPFRE ASISTENCIA υποστηρίζει 85 εκατομμύρια συνδρομητών.

Η κάλυψη της Φροντίδας Ατυχήματος ισχύει :
Σε ολόκληρη την Ηπειρωτική Ελλάδα και στα νησιά : Αίγινα, Άνδρο, Εύβοια, Ζάκυνθο, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κρήτη, Κύθηρα, Κω, Λέρο, Λευκάδα, Λήμνο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Νάξο, Πάρο, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σίφνο, Σύρο και Χίο.

Μεταφορά οχήματος συνεπεία ατυχήματος :
Δίδεται αυτόματα σε όλα τα E.I.X. (με τα πακέτα καλύψεων) μαζί με την φροντίδα ατυχήματος και στα Φ.Ι.Χ. και τις Μοτοσυκλέτες άνω των 250 cc εφόσον ζητηθεί.

Καλύπτει τα εξής οχήματα :
E.I.X. μη ενοικιαζόμενα και Φ.Ι.Χ. εφόσον έχουν μεικτό βάρος μέχρι και 3.500 kgr, ύψος έως και 3 μέτρα, μεταξόνιο μέχρι και 3,60 μέτρα και δεν φέρουν στον πίσω άξονά τους διπλούς τροχούς, καθώς και Μοτοσικλέτες άνω των 250 cc.

Ο ασφαλισμένος, σε κάθε περίπτωση ατυχήματος επικοινωνεί με το κέντρο βοήθειας στα παρακάτω τηλέφωνα, που λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο:

- 801 11 99000 από σταθερό τηλέφωνο.
- 210 6504022 από κινητό τηλέφωνο.